Your search results

Tax & immigratie

Assistentie bij tax voor particulieren (non-residence), immigratie voor EU-en niet-EU-burgers.

Tax & immigratie

Assistentie bij tax voor particulieren (non-residence), immigratie voor EU-en niet-EU-burgers.

Belastingen

Iedere buitenlander die een woning heeft in Spanje moet een belastingaangifte indienen, ongeacht de duur van zijn verblijf. De regels hieromtrent zijn geheel anders dan in uw land van herkomst.

Indien u meer dan 6 maanden per jaar in Spanje verblijft, wordt u als fiscaal resident beschouw zelfs wanneer u nog geen verblijfsvergunning heeft aangevraagd. Dit brengt de verplichting mee om uw belastingen te betalen in Spanje op uw wereldwijde inkomen. Nochtans zijn er bepaalde soorten inkomsten (zoals overheidspensioenen voor volledige en blijvende invaliditeit) die vrijgesteld zijn van inkomstenbelasting in Spanje en zijn belastingsverdragen die bepalen in welk land welke belasting betaald moet worden.

Wij assisteren particulieren met hun belastingaangifte. 

Immigratie assistentie

Uw weg vinden in een bureaucratische doolhof waar u de taal nog niet volledig machtig bent? Het vestigen in een ander land kan leiden tot een hoop papierwerk. Waarom verdwalen in de bureaucratische wirwar?

2SEA PROPERTIES helpt u bij het aanvragen van uw woon-werkvergunning, het aanvragen van een rijbewijs, het importeren van uw auto, het aanvragen van een visum, in orde brengen van uw verzekeringen en alle andere administratieve werkzaamheden die erbij komen zien.

Hierin assisteren we zowel EU- als niet-EU-inwoners.

Heeft u vragen?