Your search results

Een woning kopen in Spanje?

Een woning kopen in Spanje?

1) Verkennend gesprek

Eerst selecteren wij samen met u de projecten die u interesseren en bezorgen hierover de meest volledige en duidelijke informatie. Niet alleen over de woning zelf, maar ook over de locatie

2) Naar Spanje

Indien u interesse heeft in een of meerdere projecten, dan organiseren we een inspectietrip om deze te gaan bekijken. Het bezoek vindt plaats doorheen de week of tijdens het weekend, waarin het zoeken naar uw ideale woning centraal staat. De inspectietrip is steeds op maat en wordt afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

3) Administratie

Wij helpen u met de hele administratieve molen, gaande van het leggen van contacten met advocaten, notarissen en overheden tot advies en assistentie bij immigratievraagstukken (NIE nummer en andere) en belastingen.

Vermits vele administratieve vragen pas de kop op steken na het overhandigen van de sleutel van uw nieuwe woonst, geldt deze assistentie ook in het jaar na de aankoop. Zo zorgen we ervoor dat u vertrouwd bent met de jaarlijks terugkerende administratieve verplichtingen

Een woning kopen in België?

Een eigen woning kopen staat voor velen bovenaan het verlanglijstje. Maar bij de aankoop van een woning komt zoveel kijken dat u het overzicht wel eens zou kunnen verliezen.

Kijk op onze website voor ons uitgebreid aanbod. Wilt u graag meer informatie of wilt u een woning bezichtigen? Contacteer ons dan vrijblijvend.

U kan ons ook altijd laten weten als u op zoek bent naar een specifiek type pand.

Uw woning in België of Spanje verkopen?

Uw woning zelf verkopen of de hulp inschakelen van een professionele makelaar? Als u kiest voor een makelaar zoals 2SEA PROPERTIES, dan kiest u voor gemoedsrust:

  1. U profiteert van ons groot netwerk.
  2. Wij adverteren uw woning op onze website, partner websites en we maken de nodige advertenties.
  3. Wij zorgen voor alle documenten, plaatsbeschrijvingen, administratie & afhandeling.
  4. Wij voeren onderhandelingen.
  5. Wij zorgen voor de bezichtigingen.

Heeft u vragen?